Spies van aardbei en poffertjes

± 30 minuten
12 stuks

Bereiding

  1. Maak een beslag van het meel, de eieren, rijstmelk en een snufje himalaya- of zeezout.
  2. Zet een poffertjespan op het vuur en smelt hierin wat kokosolie. Laat de pan goed warm worden.
  3. Gebruik een juslepel om het beslag over de poffertjespan te verdelen.
  4. Zorg dat de poffertjes goed droog zijn, voordat je ze keert.
  5. Maak in totaal 48 poffertjes en leg ze apart op een bord om af te koelen.
  6. Snijd elke banaan in 4 of 8 stukken en halveer de aardbeien.
  7. Maak een spies van 4 poffertjes, 2 stukjes banaan en 2 halve aardbeien.
  8. Prik ze om en om op de spies.
  9. Herhaal dit nog 11 keer.

Tip!

Gebruik voor de variatie ook ander fruit zoals partjes mandarijn, blauwe bessen of stukjes kiwi.